Skip to main content

Jumbo Beach Arena vanaf 1 april open in Dalfsen

Als je langs sportveld Gerner fietst heb je vast de gele borden al gezien. Het is bijna niet te missen vanaf het fietspad. De voorbereidingen zijn de afgelopen weken volop getroffen en in goed overleg met de gemeente Dalfsen is het nu klaar! Met elkaar is het gelukt om dit voor elkaar te krijgen.

Niet alleen de handbalmeisjes en dames van Morrenhof Jansen Handbal Dalfsen kunnen vanaf 1 april genieten van de Jumbo Beacharena op het sportpark Gerner. Ook de voetballende jongens en mannen van SVD, ASC en FC Dalfsen kunnen vanaf 1 april gebruik maken van de Jumbo Beach Arena.  Strandvakantie in eigen land, in eigen dorp zelfs!

Zeker in deze Corona-tijd is buiten sporten een must, omdat zaalsport nu even niet mogelijk is. Dit beachveld is dan ook een uitkomst voor jeugd en jongeren om zoveel mogelijk buiten te kunnen sporten. Sporten is zo belangrijk om weerstand op te bouwen en veerkrachtig te blijven. Ronald Kamphuis is erg blij dat hij juist nu in deze tijd het buitensporten kan aanmoedigen. ‘Het idee was er al wat langer en is het is ongemerkt steeds actueler geworden, want juist nu in deze tijd is buiten bewegen met elkaar zo belangrijk’, aldus Kamphuis.

Anne-Marie Mosterman (SVD Handbal), Henk Buitenhuis (ASC) en Dirk Mosterman (SVD voetbal) zijn ook erg blij met deze sponsorbijdrage. Het past zo goed bij het buitenseizoen dat aanbreekt en de toenemende populariteit rondom beachhandbal en – voetbal. We kunnen ons hart ophalen de komende weken en dat gaan we zeker doen zegt Anne-Marie Mosterman.

‘Buiten sporten en zoveel mogelijk buiten plezier maken, binnen de maatregelen van de lockdown….. ik hoop dat ik de komende maanden veel sportende jongeren zie in de Jumbo Beacharena als ik over het fietspad langs de Beach Arena fiets!’

Op de foto:

Ronald Kamphuis (Jumbo Kamphuis), Anne-Marie Mosterman (SVD Handbal), Henk Buitenhuis en Bert Visscher (ASC) en Dirk Mosterman (SVD voetbal)