Kleding en materialen

Wedstrijdkleding

Wedstrijdkleding wordt door de materiaalcommissie van de vereniging geregeld. Het wedstrijdshirt en wedstrijdbroekje zitten in de kledingtas van het team. Sportsokken (tijdens wedstrijden zwart), sportschoenen en evt. kniebeschermers moeten zelf aangeschaft worden.

Hoodie

1 x per 2 jaar kan er een rode Hummel hoodie besteld worden bij de materiaalcommissie. De kosten hiervan zijn € 24,50 (seizoen 2019-2020). De kosten van het bedrukken met logo zijn voor de vereniging. Wil je binnen 2 jaar een nieuw jasje bestellen? Dat kan, de prijs voor de hoodie wordt dan € 30 (seizoen 2019-2020).

Trainers / coaches

Nieuwe coaches kunnen een zwarte hoodie of een zwarte polo bestellen bij de materiaalcommissie. Voor trainers is er een rode of zwarte polo ter beschikking.

Ballen

We trainen met ballen van de vereniging.

De B jeugd kan éénmalig een maat 2 bal kopen via de vereniging tegen een sterk gereduceerd tarief van € 10,00. Deze bal is volledig jouw eigendom en je bent er dus ook zelf verantwoordelijk voor. Bal kwijt of stuk? Uiteraard kun je een nieuwe via de vereniging bestellen dit is dan wel voor de kostprijs van ±  €23.

Rugtas

De Hummel rugtas kun je bestellen in de ledenshop voor € 22,49 (seizoen 2019-2020). Het artikelnummer is 184827-6000. Voor de bedrukking met naam en clublogo kun je contact opnemen met Yvonne van http://creavon.nl/ . De kosten voor de naam en het logo zijn € 5,00.

Ledenshop

In de ledenshop https://clubs.deventrade.com/nl/sv-dalfsen-handbal wordt sportkleding aangeboden. De shop biedt leden van SV Dalfsen handbal de mogelijkheid items uit de clubcollectie aan te schaffen. De Ledenshop is een initiatief van teamwearspecialist Deventrade BV, die onder andere de merken Hummel, Stanno en Derbystar voert, SV Dalfsen Handbal en de sportspeciaalzaak (Bouds inn) waarmee we samenwerken.

De shop is onderdeel van de sponsorovereenkomst die we met de kledingleverancier Hummel en de sportzaak hebben. De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor de club. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die SV Dalfsen handbal van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor de club!

De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel de sportspeciaalzaak als SV Dalfsen handbal en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij je thuis verwachten.  Daarna voor evt. logo bedrukkingen kun je contact opnemen met Yvonne Katoele van http://creavon.nl/.

Toch iets te groot of te klein besteld? Retouren gaan via

Bouds Inn, Oosterdiep WZ 5, 7881 GK Emmer-Compascuum

0591 351041

info@bouds-inn.nl

Materiaalcommissie

Johan Wisse

Monique Wisse

Gerben Westera

Carmen Westera

E-mail                                    

materialen@svdalfsen-handbal.nl

kleding@svdalfsen-handbal.nl