Skip to main content

Kleding en materialen

Wedstrijdkleding

Wedstrijdkleding wordt door de kledingcommissie van de vereniging geregeld. Het wedstrijdshirt en wedstrijdbroekje zitten in de kledingtas van het team. Sportsokken (tijdens wedstrijden zwart), sportschoenen en evt. kniebeschermers moeten zelf aangeschaft worden.

Trainers en coaches

Nieuwe coaches kunnen een zwarte hoodie of een zwarte polo bestellen bij de kledingcommissie. Voor trainers is er een zwarte polo ter beschikking. Deze kleding is in bruikleen; blijft eigendom van de vereniging.

Rugtas

De Hummel rugtas kun je bestellen in de ledenshop. Voor de bedrukking met naam en clublogo kun je contact opnemen met Yvonne Katoele van http://creavon.nl/. De kosten voor de naam en het logo komen bovenop de prijs voor de rugtas.

Ballen

We trainen met ballen van de vereniging.

De B-jeugd kan éénmalig een maat 2 bal kopen via de vereniging tegen een sterk gereduceerd tarief van € 10,00. Deze bal is volledig jouw eigendom en je bent er dus ook zelf verantwoordelijk voor. Bal kwijt of stuk? Uiteraard kun je een nieuwe via de vereniging bestellen dit is dan wel voor de kostprijs van ± € 23,00.

Ledenshop

In de ledenshop https://clubs.deventrade.com/nl/sv-dalfsen-handbal wordt sportkleding aangeboden. De shop biedt leden van SV Dalfsen Handbal de mogelijkheid items uit de clubcollectie aan te schaffen. De Ledenshop is een initiatief van teamwearspecialist Deventrade BV, die onder andere de merken Hummel, Stanno en Derbystar voert.

De shop is onderdeel van de sponsorovereenkomst die we met de kledingleverancier Hummel en de sportzaak hebben. De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor de club. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die SV Dalfsen Handbal van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor de club!

De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel de sportspeciaalzaak als SV Dalfsen Handbal en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij Dwars schoen- en sportmode ophalen.  Daarna voor evt. logo bedrukkingen kun je contact opnemen met Yvonne Katoele van http://creavon.nl/.

Toch iets te groot of te klein besteld? Retours gaan via: Dwars schoen- en sportmode, Julianastraat 19, 7721 AS Dalfsen (info@dwarsschoenen.nl).

Kledingcommissie

Materiaalcommissie