Skip to main content

Locatie

Sporthal

De Trefkoele+

SV Dalfsen Handbal speelt haar thuiswedstrijden in De Trefkoele+. Dit is een multifunctioneel ontmoetingscentrum met twee grote hallen en diverse zalen.

De accommodatie heeft een centrale ligging. Het veelzijdige gebouw is zowel geschikt voor sport als voor culturele en commerciële evenementen. themafeesten, grote toernooien, beurzen en tentoonstellingen: in de Trefkoele+ is niets onmogelijk. Ons uitgangspunt is maatwerk want de klant is bij ons Keizer. U kunt bij ons voor alles terecht: sporttoernooien, beurzen, congressen, manifestaties en recreatieve evenementen. Van sporthal tot theaterzaal; van restaurant tot examenruimte; van danspaleis tot zeskamppiste. Maximaal 2000 mensen kunnen tegelijk door ons worden bezig gehouden en wij zorgen dan ook nog, dat ze allemaal kunnen eten en drinken.

Adresgegevens:
De Trefkoele+
Ruigedoornstraat 108
7721 BR Dalfsen

Beachveld

Jumbo Beachveld Gerner

SV Dalfsen Handbal speelt haar beach thuiswedstrijden op Jumbo Beachveld Gerner. Het Jumbo Beachveld ligt op sportpark Gerner in Dalfsen, waar meerdere sportverenigingen actief zijn. Ons beachveld ligt achter de kantine van SV Dalfsen. De kantine zie je al, als je op de parkeerplaats staat.

Adresgegevens:
Jumbo Beachveld Gerner
Haersolteweg 8
7722 SE Dalfsen