Sponsoren

Morrenhof-Jansen is de hoofdsponsor van onze vereniging; Morrenhof-Jansen Handbal Dalfsen. En de sponsor van Dames 1 en Handbal+

Meer informatie

Morrenhof-Jansen installatiebedrijven is een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek. Met een drietal vestigingen in Dalfsen, Gramsbergen en Vriezenveen hebben we een dekkend werkgebied in Oost-Nederland. Zo zijn we altijd bij onze klanten in de buurt. Onze deskundige en gekwalificeerde medewerkers helpen u graag!
Bekijk website
Bouwbedrijf Bongers is subsponsor van Dames 1 en teamsponsor van jeugdteams D1 en D2.

Meer informatie

Bouwbedrijf Bongers is een middelgrote en erkende bouwonderneming in de regio Dalfsen. We realiseren grote en kleine bouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. Ons streven is altijd de beste kwaliteit bieden. Dat kan alleen in een optimaal samenspel tussen de opdrachtgever, leveranciers en onszelf. Niet voor niets is ons credo: Bouwen doen we samen.
Bekijk website
Nikki’s sponsort 2 seniorenteams; Dames 2 en 3

Meer informatie

Nikki’s is het gezelligste café-restaurant in het centrum van Dalfsen. Bij Nikki’s kun je terecht voor een hapje en een drankje. Of een arrangement; een goed verzorgde Brunch, Barbecue, High wine, high tea of tapas.
Bekijk website
Het Oude Station is sponsor van dames 4.

Meer informatie

Grand Café Het Oude Station in Dalfsen is een geschikte plek voor een lunch, diner, vergadering, partij, gezellige avond, kop koffie, borrel etc. gelegen aan het spoor Zwolle – Emmen. De buitenzijde van Het Oude Station is nog steeds in de originele staat en heeft de karakteristieke stations uitstraling. Het stationsgebouw van Dalfsen werd in 1902 ontworpen door de architect Eduard Cuypers.
Bekijk website
Hoekman RVS is de sponsor van al onze Recreanten.

Meer informatie

Hoekman RVS produceert slimme RVS plaatwerkoplossingen en levert deze als eenmalig of in kleine en middelgrote series. Wij streven ernaar de efficiënte en gespecialiseerde werkplaats bij uitstek te zijn voor de productie van plaatwerkdelen die essentieel zijn voor het succes van uw eindproduct. Dit doen we door continu te investeren in technologie, automatisering en productieprocessen. Hiermee draagt Hoekman RVS ook bij aan het behoud van de maakindustrie in Nederland.
Bekijk website
De Fabriek sponsort samen met Dabeko ons A1 sterrenteam.

Meer informatie

Of u nu wilt eten, feesten of zaken wilt doen het kan allemaal bij de Fabriek aan de Vecht. U wordt verrast door originele, creatieve gerechten in een moderne, sfeervolle omgeving. Dit alles wordt met een glimlach en liefde bij u aan tafel gebracht. Het leven moet gevierd worden! Daar hoort een feestje bij, De Fabriek helpt u graag van kraamborrel, verjaardag tot pensioenborrel. Je viert het goed en leuk bij De Fabriek! Onze vide is geschikt voor gezelschappen tot ± 120 personen en kan exclusief voor uw gezelschap gereserveerd worden.
Bekijk website
Dabeko sponsort samen met De Fabriek ons A1 sterrenteam

Meer informatie

Al ruim 30 jaar is Dabeko de groothandel in banden en automaterialen Vakmanschap, kwaliteit en service. Dat zijn de uitgangspunten van Dabeko banden en automaterialen. Wij leveren u de producten van alle A-merken en bieden daarnaast een assortiment van kwalitatief goede budgetmerken.
Bekijk website
Bakkerij Van der Most is sponsor van A2

Meer informatie

Bakkerij van der Most is de warme bakker in Dalfsen voor ambachtelijke en heerlijke brood- en banketproducten. De ambachtelijke bakker met elke dag verse brood- en banketproducten uit eigen bakkerij. Puur genieten.
Bekijk website
Uitslag is de trotse sponsor van B1.

Meer informatie

MTS Uitslag Transport in Dalfsen is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen). Bij MTS Uitslag Transport zijn ongeveer 9 personen werkzaam. MTS Uitslag Transport heeft zich gevestigd op 20-11-1990 en bestaat daarmee al bijna 30 jaar.
Feijen sponsort het C1 team.

Meer informatie

Feijen diervoeders & kunstmest is een mengvoederbedrijf dat gespecialiseerd is in mengvoeders voor rundvee en varkens. Het is een bedrijf met veel historie, maar ook een duidelijke visie op de toekomst gericht. De laatste jaren is er veel geïnvesteerd in de modernisering van het productieproces, zodat we voor elke diersoort het maximale rendement uit de beschikbare grondstoffen kunnen halen.
Bekijk website
Creavon is onze sponsor van C2

Meer informatie

Wilt u textiel laten bedrukken voor b.v. uw bedrijf, een vereniging, personeelsfeest, vrijgezellenfeest, verjaardag etc. dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook kunt u bij ons terecht voor belettering van (bedrijfs) auto’s en bussen. Of het nu gaat om 1 of meerdere exemplaren, u bent altijd van harte welkom!
Bekijk website
Kraanverhuur Wienen is sponsor van C3.

Meer informatie

Kraanverhuur Wienen is een verhuurbedrijf in Dalfsen dat torenkranen met deskundig personeel verhuurt. Deze kranen kunnen op diverse manier worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan hijswerkzaamheden voor nieuw- en bestaande bouw. Maar ook voor het plaatsen van machines, tuinbestrating, tuinhuisjes en dakmateriaal op daken.
Bekijk website
Dorien sponsort onze fanatieke speelsters van E2.

Meer informatie

Bij Dorien vind je alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en tapijt. Wij zijn dè speciaalzaak voor onderhoud, aankleding en verfraaiing van je huis. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment. Hulp nodig bij het kiezen? Kom dan naar onze winkel. Ga naar Dorien. Vakkundige mensen staan voor je klaar met een passend en professioneel advies.
Bekijk website
Appèladvocaat is trotse sponsor van E3

Meer informatie

Appeladvocaat is een advocatenkantoor in Dalfsen, dat zich met name richt op arbeidsrecht, ambtenarenrecht, pensioenrecht en algemeen civiel recht. Appeladvocaat beschikt over jarenlange ervaring en staat zowel ondernemingen als particulieren bij.
Bekijk website
Dankzij De Kleine Kornuiten zit ook onze F en H jeugd in een mooi tenue

Meer informatie

De Kleine Kornuiten werkt volgens een pedagogische visie dat speciaal is ontwikkeld voor opvang op de boerderij. Een natuurlijke omgeving biedt kinderen vele mogelijkheden. De aanwezigheid van verschillende materialen, dieren en mogelijkheden tot ontdekken geven kinderen een veelheid aan mogelijkheden om ervaringen op te doen.
Bekijk website
Dankzij Albert Heijn Dalfsen lopen onze trainers en coaches er netjes bij.

Meer informatie

We zijn tegenwoordig allemaal graag lekker druk. Op het werk, met de kinderen, met hobbies, social media, vrienden, familie, online shoppen en sporten. En we leggen de lat ook hoog als het gaat om onze dagelijkse boodschappen. Want je wil lekker eten, maar ook vers, gezond, gevarieerd en makkelijk. En natuurlijk zonder te veel te betalen. Het leven is namelijk al duur genoeg.
Bekijk website
Lift it safe is sponsor van de trainingshesjes

Meer informatie

Lift it safe verzorgt periodieke keuringen en onderhoud van hijs- en hefinstallaties, hijs- en hef gereedschappen, valbeveiliging, klimmaterialen en elektrische gereedschappen (NEN-3140), voor een beperkte stilstand en een optimale en veilige gebruikskwaliteit.
Bekijk website
Jumbo Kamphuis is hoofdsponsor van de Beach arena en sponsort vele andere activiteiten van de vereniging. Zoals de verloting, het schoolhandbal toernooi en het Jeugd kamp.

Meer informatie

Hallo Jumbo, elke dag euro’s goedkoper. Je bent van harte welkom bij Jumbo. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment én de laagste prijs. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze winkel. Ervaar zelf de voordelen van Jumbo en ontdek al onze lekkere, verse en gezonde producten.
Bekijk website
Foreco sponsort de Handbal+, de extra opleiding voor de talentvolle handbaljeugd.

Meer informatie

De Foreco groep is een innovatieve speler op de houtmarkt. Van gevelbekleding tot beschoeiingspalen en op maat gemaakte speeltoestellen; binnen de Foreco groep zorgen de verschillende bedrijfsonderdelen dat het mogelijk wordt.
Bekijk website
Arboservice is de sponsor van E1

Meer informatie

Arboservice is een gecertificeerd arbodienstverlener gespecialiseerd in verzuim en arbeidsongeschiktheid. Door eerlijk te zijn, lef te tonen, verantwoordelijkheid te nemen en samen te werken, scheppen we de kaders waarbinnen mens en organisatie kunnen floreren. Concreet betekent dit dat we de verzuimprocessen van je organisatie verbeteren met behulp van deskundige (register) casemanagers en bedrijfsartsen die hun vak verstaan.
Bekijk website
Het Beachveld is mede mogelijk gemaakt door:

Verlotingen wedstrijden

Voor de verloting bij dames 1 thuiswedstrijden leveren de volgende bedrijven de prijzen:

Schoolhandbal toernooi

Voor het Schoolhandbaltoernooi kunnen we rekenen op de steun van:

Het kersttoernooi

Voor het Kersttoernooi jeugd hebben wij de volgende sponsoren: