Sponsoren

Morrenhof-Jansen is één van de twee hoofdsponsors van onze vereniging: SV Dalfsen Handbal. En de sponsor van Dames 1 en Handbal+

Meer informatie

Morrenhof-Jansen installatiebedrijven is een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek. Met een drietal vestigingen in Dalfsen, Gramsbergen en Vriezenveen hebben we een dekkend werkgebied in Oost-Nederland. Zo zijn we altijd bij onze klanten in de buurt. Onze deskundige en gekwalificeerde medewerkers helpen u graag!
Bekijk website
Bouwbedrijf Bongers is één van de twee hoofdsponsors van onze vereniging: SV Dalfsen Handbal. En de sponsor van Dames 1 en teamsponsor van jeugdteams D1 en D2.

Meer informatie

Bouwbedrijf Bongers is een middelgrote en erkende bouwonderneming in de regio Dalfsen. We realiseren grote en kleine bouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. Ons streven is altijd de beste kwaliteit bieden. Dat kan alleen in een optimaal samenspel tussen de opdrachtgever, leveranciers en onszelf. Niet voor niets is ons credo: Bouwen doen we samen.
Bekijk website
Jumbo Kamphuis is hoofdsponsor van de Beach arena en sponsort vele andere activiteiten van de vereniging. Zoals de verloting, het schoolhandbal toernooi en het Jeugd kamp.

Meer informatie

Hallo Jumbo, elke dag euro’s goedkoper. Je bent van harte welkom bij Jumbo. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment én de laagste prijs. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze winkel. Ervaar zelf de voordelen van Jumbo en ontdek al onze lekkere, verse en gezonde producten.
Bekijk website
Qinn Womenswear is sponsor van Dames 2.

Meer informatie

Qinn Womenswear is een dameskleding winkel met o.a. een vestiging in Dalfsen. Qinn heeft verschillende merken in haar collectie.
Bekijk website
Grand Café De Fabriek sponsort Dames 3.

Meer informatie

Of u nu wilt eten, feesten of zaken wilt doen het kan allemaal bij de Fabriek aan de Vecht. U wordt verrast door originele, creatieve gerechten in een moderne, sfeervolle omgeving. Dit alles wordt met een glimlach en liefde bij u aan tafel gebracht. Het leven moet gevierd worden! Daar hoort een feestje bij, De Fabriek helpt u graag van kraamborrel, verjaardag tot pensioenborrel. Je viert het goed en leuk bij De Fabriek! Onze vide is geschikt voor gezelschappen tot ± 120 personen en kan exclusief voor uw gezelschap gereserveerd worden.
Bekijk website
Grand Café Het Oude Station is sponsor van Dames 4.

Meer informatie

Grand Café Het Oude Station in Dalfsen is een geschikte plek voor een lunch, diner, vergadering, partij, gezellige avond, kop koffie, borrel etc. gelegen aan het spoor Zwolle – Emmen. De buitenzijde van Het Oude Station is nog steeds in de originele staat en heeft de karakteristieke stations uitstraling. Het stationsgebouw van Dalfsen werd in 1902 ontworpen door de architect Eduard Cuypers.
Bekijk website
MTS Uitslag Transport is de sponsor van B1.

Meer informatie

MTS Uitslag Transport in Dalfsen is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen). Bij MTS Uitslag Transport zijn ongeveer 9 personen werkzaam. MTS Uitslag Transport heeft zich gevestigd op 20-11-1990 en bestaat daarmee al bijna 30 jaar.
Bekijk website
Bakkerij Van der Most is sponsor van B2

Meer informatie

Bakkerij van der Most is de warme bakker in Dalfsen voor ambachtelijke en heerlijke brood- en banketproducten. De ambachtelijke bakker met elke dag verse brood- en banketproducten uit eigen bakkerij. Puur genieten.
Bekijk website
Kraanverhuur Wienen is sponsor van C1.

Meer informatie

Kraanverhuur Wienen is een verhuurbedrijf in Dalfsen dat torenkranen met deskundig personeel verhuurt. Deze kranen kunnen op diverse manieren worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan hijskraanwerkzaamheden voor nieuw- en bestaande bouw. Maar ook voor het plaatsen van machines, tuinbestrating, tuinhuisjes en dakmateriaal op daken.
Creavon Reclame is onze sponsor van C2

Meer informatie

Wilt u textiel laten bedrukken voor b.v. uw bedrijf, een vereniging, personeelsfeest, vrijgezellenfeest, verjaardag etc. dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook kunt u bij ons terecht voor belettering van (bedrijfs) auto’s en bussen. Of het nu gaat om 1 of meerdere exemplaren, u bent altijd van harte welkom!
Bekijk website
Arboservice is sponsor van E1.

Meer informatie

Arboservice is een gecertificeerd arbodienstverlener gespecialiseerd in verzuim en arbeidsongeschiktheid. Door eerlijk te zijn, lef te tonen, verantwoordelijkheid te nemen en samen te werken, scheppen we de kaders waarbinnen mens en organisatie kunnen floreren. Concreet betekent dit dat we de verzuimprocessen van je organisatie verbeteren met behulp van deskundige (register) casemanagers en bedrijfsartsen die hun vak verstaan.
Bekijk website
Aannemersbedrijf Riezebos is sponsor van E2.

Meer informatie

Aannemersbedrijf Riezebos in Dalfsen denkt met u mee in oplossingen. Gaat u binnenkort bouwen of verbouwen? Of is uw woning toe aan onderhoud of renovatie? Dan bent u bij Riezebos aan het goede adres. Ze hebben jarenlange bouwervaring, hebben tal van technische tips en ideeën en weten ook welke vergunningen u nodig heeft.
Bekijk website
De Kleine Kornuiten is sponsor van de F jeugd

Meer informatie

De Kleine Kornuiten werkt volgens een pedagogische visie dat speciaal is ontwikkeld voor opvang op de boerderij. Een natuurlijke omgeving biedt kinderen vele mogelijkheden. De aanwezigheid van verschillende materialen, dieren en mogelijkheden tot ontdekken geven kinderen een veelheid aan mogelijkheden om ervaringen op te doen.
Bekijk website
Appèladvocaat

Meer informatie

Appeladvocaat is een advocatenkantoor in Dalfsen, dat zich met name richt op arbeidsrecht, ambtenarenrecht, pensioenrecht en algemeen civiel recht. Appeladvocaat beschikt over jarenlange ervaring en staat zowel ondernemingen als particulieren bij.
Bekijk website
Foreco sponsort de Handbal+, de extra opleiding voor de talentvolle handbaljeugd.

Meer informatie

De Foreco groep is een innovatieve speler op de houtmarkt. Van gevelbekleding tot beschoeiingspalen en op maat gemaakte speeltoestellen; binnen de Foreco groep zorgen de verschillende bedrijfsonderdelen dat het mogelijk wordt.
Bekijk website
Dankzij Albert Heijn Dalfsen lopen onze trainers en coaches er netjes bij.

Meer informatie

We zijn tegenwoordig allemaal graag lekker druk. Op het werk, met de kinderen, met hobbies, social media, vrienden, familie, online shoppen en sporten. En we leggen de lat ook hoog als het gaat om onze dagelijkse boodschappen. Want je wil lekker eten, maar ook vers, gezond, gevarieerd en makkelijk. En natuurlijk zonder te veel te betalen. Het leven is namelijk al duur genoeg.
Bekijk website
Het Beachveld is mede mogelijk gemaakt door:
Bekijk website
AKOpanel is sponsor van het midweek-team.

Meer informatie

AKOpanel maakt producten die duurzaamheid en kwaliteit combineren. Per vierkante meter PETpanel krijgen 40 tot 70 PET flessen een nieuw leven. Voor de akoestische vulling van panelen gebruiken wij restafval van spijkerbroeken. Dus als u kiest voor de producten van AKOpanel, maakt u niet alleen de keuze voor goede akoestiek, maar is het tevens een bewuste keuze voor uw de bedrijf en de toekomst.
Bekijk website

Verlotingen wedstrijden

Voor de verloting bij dames 1 thuiswedstrijden leveren de volgende bedrijven de prijzen:

Schoolhandbal toernooi

Voor het Schoolhandbaltoernooi kunnen we rekenen op de steun van: