Skip to main content

Sponsoren

Morrenhof-Jansen is één van de twee hoofdsponsors van onze vereniging. En de sponsor van Dames 1 en Handbal+.

Meer informatie

Morrenhof-Jansen installatiebedrijven is een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek. Met een drietal vestigingen in Dalfsen, Gramsbergen en Vriezenveen hebben ze een dekkend werkgebied in Oost-Nederland. Zo zijn ze altijd bij hun klanten in de buurt. De deskundige en gekwalificeerde medewerkers helpen u graag!
Bekijk website
Bouwbedrijf Bongers is één van de twee hoofdsponsors van onze vereniging. En de sponsor van Dames 1 en de jeugdteams D1 en D2.

Meer informatie

Bouwbedrijf Bongers is een middelgrote en erkende bouwonderneming in de regio Dalfsen. Ze realiseren grote en kleine bouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. Hun streven is altijd de beste kwaliteit bieden. Dat kan alleen in een optimaal samenspel tussen de opdrachtgever, leveranciers en hunzelf. Niet voor niets is hun credo “Bouwen doen we samen”.
Bekijk website
Jumbo Kamphuis is hoofdsponsor van de Beach arena en sponsort vele andere activiteiten van de vereniging. Zoals de verloten, het schoolhandbaltoernooi en het jeugdkamp.

Meer informatie

Hallo Jumbo, elke dag euro’s goedkoper. Je bent van harte welkom bij Jumbo. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid, de beste service, het grootste assortiment én de laagste prijs. Hun vriendelijke medewerkers staan graag voor u klaar om u te verwerken in hun winkel. Ervaar zelf de voordelen van Jumbo en ontdek al hun lekkere, verse en gezonde producten.
Bekijk website
Qinn Womenswear is de sponsor van Dames 2.

Meer informatie

Qinn Womenswear is een dameskleding winkel met o.a. een vestiging in Dalfsen. Qinn heeft verschillende merken in haar collectie.
Bekijk website
Grand Café De Fabriek is de sponsor van Midweek 2.

Meer informatie

Of u nu wilt eten, feesten of zaken doen, het kan allemaal bij Grand Café De Fabriek aan de Vecht. U wordt verrast door originele, creatieve gerechten in een moderne, sfeervolle omgeving. Dit alles wordt met een glimlacht en liefde bij u aan tafel gebracht. Het leven moet gevierd worden! Daar hoort een feestje bij. Grand Café De Fabriek helpt u graag, van kraamborrel, verjaardag tot pensioenborrel. Je viert het goed en leuk bij Grand Café De Fabriek! Hun vide is geschikt voor gezelschappen tot ± 120 personen en kan exclusief voor uw gezelschap gereserveerd worden. 
Bekijk website
Grand Café Het Oude Station is de sponsor van Dames 3.

Meer informatie

Grand Café Het Oude Station in Dalfsen is een geschikte plek voor een lunch, diner, vergadering, partij, gezellige avond, kop koffie, borrel etc., gelegen aan het spoor Zwolle – Emmen. De buitenzijde van Grand Café Het Oude Station is nog steeds in de originele staat en heeft de karakteristieke stations uitstraling. Het stationsgebouw van Dalfsen werd in 1902 ontworpen door de architect Eduard Cuypers.
Bekijk website
MTS Uitslag Transport is de sponsor van A1.

Meer informatie

MTS Uitslag Transport in Dalfsen is actief in de branche goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen). MTS Uitslag Transport is een klein bedrijf. MTS Uitslag Transport heeft zich gevestigd op 20-11-1990 en bestaat daarmee al meer dan 30 jaar.
Bakkerij Van der Most is de sponsor van B1.

Meer informatie

Bakkerij van der Most is de warme bakker in Dalfsen voor ambachtelijke en heerlijke brood- en banketproducten. De ambachtelijke bakker met elke dag verse brood- en banketproducten uit eigen bakkerij. Puur genieten.
Bekijk website
Kraanverhuur Wienen is sponsor van C1.

Meer informatie

Kraanverhuur Wienen is een verhuurbedrijf in Dalfsen dat torenkranen met deskundig personeel verhuurt. De kranen kunnen op diverse manieren worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan hijskraanwerkzaamheden voor nieuw- en bestaande bouw. Maar ook voor het plaatsen van machines, tuinbestrating, tuinhuisjes en dakmateriaal op daken.
Bekijk website
Creavon Reclame is de sponsor van C2.

Meer informatie

Wilt u textiel laten bedrukken voor bijvoorbeeld uw bedrijf, vereniging, personeelsfeest, vrijgezellenfeest, verjaardag etc. dan bent u bij hun aan het juiste adres. Ook kunt u terecht voor belettering van (bedrijfs)auto’s en bussen. Of het nu gaat om 1 of meerdere exemplaren, u bent van harte welkom!
Bekijk website
Arboservice is de sponsor van E2.

Meer informatie

Arboservice is een gecertificeerd arbodienstverlener gespecialiseerd in verzuim en arbeidsongeschiktheid. Door eerlijk te zijn, lef te tonen, verantwoordelijkheid te nemen en samen te werken, scheppen ze kaders waarbinnen mens en organisatie kunnen floreren. Concreet betekent dit dat ze de verzuimprocessen van je organisatie verbeteren met behulp van deskundige (register) casemanagers en bedrijfsartsen die hun vak verstaan.
Bekijk website
Aannemersbedrijf Riezebos is de sponsor van E1.

Meer informatie

Aannemersbedrijf Riezebos in Dalfsen denkt met u mee in oplossingen. Gaat u binnenkort bouwen of verbouwen? Of is uw woning toe aan onderhoud of renovatie? Dan bent u bij Aanmersbedrijf Riezebos aan het goede adres. Ze hebben jarenlange bouwervaring, hebben tal van technische tips en ideeën en weten ook welke vergunningen u nodig heeft.
Bekijk website
Kinderopvang De Kleine Kornuiten is de sponsor van de F jeugd.

Meer informatie

Kinderopvang De Kleine Kornuiten werkt volgens een pedagogische visie dat speciaal is ontwikkeld voor opvang op de boerderij. Een natuurlijke omgeving biedt kinderen vele mogelijkheden. De aanwezigheid van verschillende materialen, dieren en mogelijkheden tot ontdekken, geven kinderen een veelheid aan mogelijkheden om ervaringen op te doen.
Bekijk website
Appèl advocaat is de sponsor van E3.

Meer informatie

Appèl advocaat is een advocatenkantoor in Dalfsen, dat zich met name richt op arbeidsrecht, ambtenarenrecht, pensioenrecht en algemeen civiel recht. Appèl advocaat beschikt over jarenlange ervaring en staat zowel ondernemingen als particulieren bij.
Bekijk website
Foreco is de sponsor van Handbal+.

Meer informatie

De Foreco Groep is een innovatieve speler op de houtmarkt. Van gevelbekleding tot beschoeiingspalen en op maat gemaakte speeltoestellen. Binnen de Foreco Groep zorgen de verschillende bedrijfsonderdelen dat het mogelijk wordt.
Bekijk website
Grobbee Onderhoud(t) Vastgoed
Bekijk website
Dankzij Albert Heijn Dalfsen lopen onze trainers en coaches er netjes bij.

Meer informatie

We zijn tegenwoordig allemaal graag lekker druk. Op het werk, met de kinderen, met hobbies, social media, vrienden, familie, online shoppen en sporten. En we leggen de lat ook hoog als het gaat om onze dagelijkse boodschappen. Want je wilt lekker eten, maar ook vers, gezond, gevarieerd en makkelijk. En natuurlijk zonder te veel te betalen. Het leven is namelijk al duur genoeg.
Bekijk website
Het beachveld is mede mogelijk gemaakt door Jumbo Kamphuis.
Bekijk website
AKOpanel is de sponsor van Midweek 1.

Meer informatie

AKOpanel maakt producten die duurzaamheid en kwaliteit combineren. Per vierkante meter PETpanel krijgen 40 tot 70 PET flessen een nieuw leven. Voor de akoestische vulling van panelen gebruiken ze restafval van spijkerbroeken. Dus als u kiest voor de producten van AKOpanel, maakt u niet alleen de keuze voor goede akoestiek, maar is het tevens een bewuste keuze voor uw bedrijf en de toekomst.
Bekijk website
Verloting bij Dames 1 thuiswedstrijden
Schoolhandbaltoernooi

Voor het schoolhandbaltoernooi kunnen we rekenen op de steun van:

Hoofdsponsor

Lisam Systems Nederland

Adverteerders

Balsponsoren 

Een fysiotherapeut van Balans Fysiotherapie & Fitness begeleidt Dames 1.

Meer informatie

 Balans in uw beweging, uw gezondheid, uw dagelijks functioneren en in uw prestaties op werk of sportgebied. Dit doet Balans door fysiotherapeutische zorg aan te bieden, algemene fysiotherapie, gespecialiseerde fysiotherapie en medische fitness. Uw zorgvraag beantwoordt Balans met kwalitatief hoogwaardige zorg, zoveel mogelijk wetenschappelijk onderbouwd. Deze zorg wordt geleverd in een modern, goed geoutilleerde praktijk. Bij Balans staat goede sfeer, vriendelijkheid, veiligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel. Balans Fysiotherapie is een plus praktijk, wat wil zeggen dat Balans aangetoond hebben de beste zorg te bieden.
Bekijk website