Contact

We hebben geprobeerd zo veel mogelijk informatie op onze website op te nemen. Als je toch nog ergens vragen over hebt , dan kun je altijd contact met ons opnemen door een mail te sturen aan dalfsen@handbal.nl

De Trefkoele+

Morrenhof-Jansen Handbal Dalfsen speelt haar thuiswedstrijden in De Trefkoele+. Dit is een multifunctioneel ontmoetingscentrum met twee grote hallen en diverse zalen.

De accommodatie heeft een centrale ligging. Het veelzijdige gebouw is zowel geschikt voor sport als voor culturele en commerciële evenementen. themafeesten, grote toernooien, beurzen en tentoonstellingen: in de Trefkoele+ is niets onmogelijk. Ons uitgangspunt is maatwerk want de klant is bij ons Keizer. U kunt bij ons voor alles terecht: sporttoernooien, beurzen, congressen, manifestaties en recreatieve evenementen. Van sporthal tot theaterzaal; van restaurant tot examenruimte; van danspaleis tot zeskamppiste. Maximaal 2000 mensen kunnen tegelijk door ons worden bezig gehouden en wij zorgen dan ook nog, dat ze allemaal kunnen eten en drinken.

Adresgegevens:

De Trefkoele+
Ruigedoornstraat 108
7721BR Dalfsen
Telefoon 0529 – 43 23 38
Website www.trefkoeleplus.nl

Beachveld Gerner

Adresgegevens:

Beachveld Gerner
Haersolteweg 8
7722 SE Dalfsen