Skip to main content

Vrijwilligers zijn binnen onze handbalvereniging van onschatbare waarde. Van bestuurslid tot pepernoten inpakken, van trainer tot commissielid of scheidsrechter: onze vereniging kan niet zonder vrijwilligers bestaan.

Op de vorige ledenvergadering is geconstateerd dat er op dit moment een groot tekort is aan vrijwilligers voor verschillende taken binnen de vereniging.

Aangezien de vereniging voornamelijk draait op vrijwilligers is een vrijwilligerscommissie in het leven geroepen met als eerste doel om in kaart te brengen welke commissies en vrijwilligerstaken er zijn binnen de vereniging. Dit heeft geresulteerd in een organogram (zie hieronder) waarin al goed zichtbaar is hoeveel verschillende commissies en posten er zijn binnen de vereniging. Daarnaast wordt er gewerkt aan het inventariseren van alle werkzaamheden en de bijbehorende tijdsbesteding. Zo zijn er taken die in een afgebakende tijdsperiode plaatsvinden en taken die het hele seizoen doorlopen. Een overzicht van de taken, wat de taak inhoudt en hoeveel tijd dat in beslag neemt zullen ter zijnde tijd met iedereen gedeeld worden middels een informatieboekje en participatielijst. Op deze manier hopen we alle taken met jouw hulp ingevuld te krijgen zodat de vereniging kan blijven bestaan en verder kan groeien naar een betrokken, gezellige en bloeiend handbalvereniging. Mocht je je nu al willen inzetten als vrijwilliger dan kan dat. Neem dan via de mail contact op met de vrijwilligerscommissie (zie e-mailadres onderaan de tekst) en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je wel wat betekenen maar weet je niet wat of twijfel je nog om een andere reden, neem dan ook contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Iedereen en iedere vorm van hulp is welkom en vele handen maken licht werk.

Vrijwilligers@svdalfsen-handbal.nl