Skip to main content

Dit jaar gaan we weer pepernoten verkopen. De opbrengst komt ten goede aan onze vereniging. De zakjes gevuld met kruidnoten van Bakkerij Van der Most en snoepgoed kunnen besteld worden bij de leden, via de mail bij de pepernotencommissie of gekocht worden bij de live verkoop.

Pepernoten inpakken

We hopen veel leden en ouders te zien bij het helpen met het inpakken van de zakjes:

· 8 november 19.00-21.30 uur In de SVD kantine (Sportpark Gerner)

· 18 november 10.00-13.00 uur in de Trefkoele

Mocht je maar een uurtje kunnen helpen dan is dat ook prima. Vele handen maken licht werk. Voor een goede organisatie willen we je dan wel vragen om (indien mogelijk) van huis mee te nemen en voorzien van je naam:

· Keukenweegschaal voor het afwegen van de zakjes

· Soeplepel of maatbeker 0,5 liter voor het vullen van de zakjes

· Plakbandapparaat voor rolletjes plakband om de zakjes mee dicht te plakken

· Wasmand die schoon en dicht is aan de zijdes om de pepernoten met het snoepgoed in te mengen

 

Verkoop

Leden kunnen bij familie, vrienden, buren en collega’s (van ouders) de zakjes voorverkopen. Op de verspreide bestelformulieren kan worden bijgehouden hoeveel en aan wie er verkocht is. Op de bestellijst staat ook een QR code van het betreffende team. Hiermee of met de link die tevens op het bestelformulier staat kunnen de betalingen worden voldaan. De coaches inventariseren de bestellingen bij hun teamleden en geven dit door aan de pepernoten commissie op 8 november, 17 november en uiterlijk 25 november.

Na uitlevering via de coaches kunnen de leden de zakjes bij de bestellers bezorgen.

Wil je als bedrijf zakjes met pepernoten bestellen dan kan dat natuurlijk ook. Stuur je bestelling door naar het e-mail adres van de pepernoten commissie. Je ontvangt de bestelling dan op kantoor. Betaling kan voldaan worden middels een factuur.

Dit jaar hebben we prijzen weg te geven, voor de beste verkopers, maar ook voor het best verkopende team! Redenen genoeg dus om de kas van de handbal te spekken met de verkoop van de pepernoten.

 

De pepernotencommissie

Anne-Marie, Maico, Dana, Ginette, Simone en Rosetta

pepernoten@svdalfsen-handbal.nl