Skip to main content

Beste Sportliefhebbers,

Over minder dan twee weken is het zover: het jaarlijkse Lisam Nederland Schoolhandbaltoernooi! Op woensdagmiddag 20 maart 2024 vindt dit spannende evenement plaats in de Trefkoele +in Dalfsen. Jongens en meisjes van de basisscholen uit Dalfsen en omgeving, die in groep 7 en 8 zitten, hebben zich hiervoor aangemeld.

Zowel scholen uit Dalfsen, Hoonhorst als Lemelerveld hebben zich ingeschreven voor het toernooi. De aanmeldingen zijn dit jaar overweldigend! In totaal zullen 30 teams (maar liefst 9 teams meer dan vorig jaar!) met in totaal 282 kinderen de sportieve strijd met elkaar aangaan. Een fantastische opkomst waar we ontzettend blij mee zijn!

Op woensdagmiddag 20 maart gaan de eerste wedstrijden van start om 12.45 uur. Er zullen wel vijftig wedstrijden gespeeld worden deze middag. De laatste wedstrijden eindigen om 18.30 uur. Dan wordt ook bekend welke teams doorgaan naar de kruisfinales. Deze kruisfinales vinden plaats op vrijdag 22 maart 2024, eveneens in de Trefkoele+ in Dalfsen. De winnaars van deze kruisfinales zullen later die middag in de finales strijden om de felbegeerde beker! Bovendien gaan de winnaars van de finales, zowel bij de jongens als de meisjes, door naar de regionale schoolhandbalfinales om daar de gemeente Dalfsen te vertegenwoordigen!

Wil je weten wanneer welk team speelt? Raadpleeg dan het programmaboekje. Dit jaar maken we voor het eerst gebruik van de Tournify-app (zoek op: ‘Schoolhandbal Dalfsen’). In de app vind je het volledige programma, inclusief standen en uitslagen.

Met dank aan alle vrijwilligers en sponsoren hopen we opnieuw op een succesvol en vooral plezierig en sportief Lisam Nederland Schoolhandbaltoernooi! We nodigen jullie allemaal van harte uit om de jongens en meisjes van de basisscholen aan te moedigen tijdens de wedstrijden. Graag tot ziens op 20 en 22 maart in de Trefkoele+!

Sportieve groeten,

SV Dalfsen Schoolhandbalcommissie 2024 🤾‍♂️🤾‍♀️

Programmaboekje schoolhandbal 2024