Webshop

SV Dalfsen Handbal opent webshop voor  leden.

 

Vanaf 23 november 2016 heeft SV Dalfsen handbal een ledenshop met  Deventrade/Bouds Inn. In deze shop kun je, met korting, sportartikelen bestellen en je sponsort SV Dalfsen handbal. Via de SV Dalfsen handbal website kun je het aanbod zien en de bestelling plaatsen.

 WAT IS DE LEDENSHOP?

De Ledenshop is een online tool speciaal ontwikkeld voor de leden van sportverenigingen. De shop biedt jou als lid van SV Dalfsen handbal de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen. De Ledenshop is een initiatief van teamwearspecialist Deventrade BV, die onder andere de merken Hummel, Stanno en Derbystar voert, jouw sportvereniging en de sportspeciaalzaak (Bouds inn) waarmee jouw club samenwerkt. De shop is onderdeel van de sponsorovereenkomst die jouw club met de kledingleverancier Hummel en de sportzaak heeft.

HOE WERKT DE LEDENSHOP?

Klik hiernaast op de banner of klik op de link,  je komt dan automatisch in de SV Dalfsen handbal ledenshop!

Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de kledingstukken te bestellen die specifiek door jouw club geselecteerd zijn.

Behalve de eigen clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’.

De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor je club. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die SV Dalfsen handbal van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club!

De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel de sportspeciaalzaak als  SV Dalfsen handbal en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken.

Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij je thuis verwachten.  Daarna voor evt. logo bedrukkingen contact opnemen met Yvonne Katoele van Creavon.

Toch iets te groot of te klein besteld? Retouren gaan via Bouds Inn, Oosterdiep WZ 5, 7881 GK Emmer-Compascuum  0591 351041 info@bouds-inn.nl  Tip! Pas eerst, voordat je wat besteld, er zijn al Hummelshirts en broekjes binnen de leden van de vereniging in omloop.