Teamindeling 2016-2017

Hierbij de teamindeling voor volgend seizoen. We hebben hier samen met de technische commissie, de trainers en coaches lang over nagedacht en geprobeerd een weloverwogen keuze te maken. Dat was niet in alle gevallen even gemakkelijk. We hebben gekeken naar een goede verdeling van aantallen in de teams, de inzet en motivatie van de meiden, de aanwezige techniek en tactiek, kunnen ze het fysiek, mentaal en/of sociaal aan. Maar bovenal hebben we te maken met het plezier van de meiden in het handbal. Zo kun je zeggen dat we hebben gekeken naar een aantal punten:

 

– teamsamenstelling

– talent

– techniek

– tactiek

– fysiek

– mentaliteit 

– sociaal

 

We hebben ervoor gekozen om vanaf de D’s te starten met selectieteams. Dit betekent dat in alle eerste teams, te beginnen bij de D’s, de beste speelsters zitten met het meeste talent. Meiden die op bovenstaande punten boven de rest uitstijgen. 

 

Er zal na de veldcompetitie een evaluatiemoment komen waarin we samen met de trainers/coaches gaan bekijken of de speelsters inderdaad in het juiste team zitten. 

 

Als vereniging hebben we de doelstelling om iedereen met plezier te laten handballen en je daarbij alle mogelijkheden te bieden het handbalspelletje zo goed mogelijk aan te leren. 

Een teamindeling is daarbij erg belangrijk. 

 

Anders dan vorig jaar, hebben we de trainers / coaches er nog niet bij staan. We hebben dit nog niet helemaal rond en willen graag alles aan iedereen tegelijk laten weten. We hopen dit binnen 2 weken rond te hebben.

Teamindeling 2016-2017