Stichting Tophandbal Dalfsen stopt

Stichting Tophandbal Dalfsen stopt

Stichting Tophandbal Dalfsen stopt

Afgelopen donderdag heeft Stichting Tophandbal besloten om te stoppen. De stichting heeft vele jaren succes gehad met ons dames 1 team in Nederland. Wij begrijpen het besluit en vinden het erg jammer dat alle inspanningen niet geleid hebben tot het voortzetten van hun missie.

Voor ons, breedtesport, betekent dit dat we voor de keuze staan of we een team willen laten uitkomen in de eredivisie komend seizoen. Het vormen van een eerste team binnen de breedtesport past niet in de missie van de Stichting Tophandbal Dalfsen en daarom is het uitgesloten dat zij hier een rol in spelen.

We hebben er alle vertrouwen in dat we binnen ons eigen beleid, waar plezier en presteren samen gaan, tot een weloverwogen besluit kunnen komen. Onze vereniging barst van talent en energie om dit tot een succes te maken.

Stichting Tophandbal Dalfsen, haar vrijwilligers en sponsoren willen we graag bedanken voor de enorme inzet van de afgelopen jaren. Wat hebben we genoten van het tophandbal in Dalfsen!

Op zondag 10 maart speelt dames 1 om 16:00 uur in Raalte. Laten we daar een mooi handbalfeest van maken.

Mocht dit bericht vragen oproepen of heeft u suggesties dan kunt u contact opnemen met a.mosterman@svdalfsen-handbal.nl.

Zodra er ontwikkelingen zijn, brengen we u op de hoogte

.

Bestuur Breedtesport S.V. Dalfsen Handbal