Morrenhof-Jansen hoofdsponsor SV Dalfsen Handbal

Morrenhof-Jansen hoofdsponsor SV Dalfsen Handbal

Vrijdag de 13e klinkt als een dag waarop weinig goeds kan gebeuren, maar dat geldt beslist niet voor het handballen in Dalfsen. Dat is namelijk de dag dat de handtekeningen zijn gezet onder de overeenkomst waarin Morrenhof-Jansen installatiebedrijven voor 3 jaar als hoofdsponsor aan SV Dalfsen Handbal wordt verbonden.

Beide partijen zijn geen onbekenden voor elkaar. Morrenhof-Jansen was de afgelopen jaren al sponsor voor dames 1 (Tophandbal Dalfsen) en dames 2. Het nieuwe sponsorcontract is in die zin uitgebreider, omdat het nu voor de hele vereniging is bedoeld. Alle teams zullen dan ook gaan spelen onder de naam Morrenhof-Jansen Handbal Dalfsen.

Directeur van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven, Erdy Jansen: “We zijn al geruime tijd nauw betrokken bij handbal Dalfsen. De vereniging barst van de positieve energie, enthousiasme en gedrevenheid. Mooi om te zien. Daarnaast zijn er veel jonge talentvolle speelsters die een belofte zijn voor de toekomst. Mijn vader en ik zijn Dalfsenaren in hart en nieren. We zijn trots op wat er in Dalfsen op handbalgebied is gerealiseerd en begrijpen als geen ander dat financiële steun nodig is om te kunnen investeren in de groei en ontwikkeling van handbaltalenten.”

Een prachtig bericht dus voor alle handbalsters van Dalfsen. Komende jaren gaan we keihard en vol passie samenwerken om mooie prestaties neer te zetten en met veel spelplezier te kunnen handballen!