Is eredivisiehandbal te behouden?

Is eredivisiehandbal te behouden?

Persbericht 7 maart 2019 

 

S.V. Dalfsen gaat onderzoeken of eredivisie handbal behouden kan blijven.

Handbal en Dalfsen zijn al 50 jaar onmiskenbaar met elkaar verbonden. Al 20 jaar geleden is de vereniging gegroeid naar het eredivisieniveau en de laatste jaren werden veel successen behaald door handbal professioneel te benaderen met talentvolle jeugdspeelsters uit het land, kwalitatief goede trainers/sters, grote sponsoren en veel trainingsuren.
Het bericht om te stoppen met tophandbal van de stichting Tophandbal Dalfsen heeft een nieuwe situatie doen ontstaan.
Na overleg met het bestuur en de technische commissie is besloten dat we gaan onderzoeken of het mogelijk is een doorstart te realiseren binnen de organisatie van S.V. Dalfsen op eredivisieniveau.
S.V. Dalfsen heeft als missie om alle leden te laten ontwikkelen en met plezier en op eigen niveau te laten spelen. Onze visie is dat maximaal spelplezier kan ontstaan, als iedereen op het juiste niveau training aangeboden krijgt en zich d.m.v. trainingen en wedstrijden kan ontwikkelen. Wij proberen dit zo goed mogelijk te faciliteren en organiseren, waarbij het echter wel toekomstbestendig en passend bij de vereniging moet zijn.
Een doorstart is een grote uitdaging waarmee we met veel enthousiasme en energie aan de slag gaan en proberen te denken vanuit mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden.
Uiteindelijk willen we in de komende jaren een uitdagende sportomgeving creëren waarin plaats is voor de recreant, maar ook voor onze talentvolle jeugd, waardoor handbal op topniveau in Dalfsen mogelijk is.

 

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:
Anne-Marie Mosterman, S.V. Dalfsen Handbal.
E-mail: a.mosterman@svdalfsen-handbal.nl
Telefoon: 06-18458417