In memoriam

In memoriam

In memoriam – Jeanet Westerhof

 

Met grote ontsteltenis hebben wij kennis genomen van het overlijden van Jeanet Westerhof.

Jeanet is oud bestuurslid van onze vereniging en tot op de dag van vandaag een zeer betrokken vrijwilliger, onze steun en toeverlaat!

Jarenlang heeft Jeanet in het (jeugd-)bestuur meegedraaid en is zij coach/teambegeleider van het team van haar dochter Fleur geweest. Daarnaast regelde Jeanet voor de vereniging allerlei zaken op automatiseringsgebied, waaronder het bijhouden van de website, social media en het opmaken van de nieuwsbrief. Ook heeft zij lange tijd de reservekleding onder haar hoede gehad. Voor veel vragen en klussen ging je bijna automatisch eerst naar Jeanet, ze stond echt in het hart van de vereniging. Nu al valt het verlies op bij dingen die geregeld moeten worden, waarvoor je nu niet meer naar Jeanet kunt.

De laatste jaren was Jeanet hoofdzakelijk bezig met het organiseren van het Automatiseringshuis Vechtdal Handbaltoernooi. Hierin kon ze haar kwaliteiten als organisator volop tot bloei laten komen.
Als Jeanet iets oppakte deed ze dat altijd enthousiast en doortastend. Ze dacht in het belang van de vereniging en de handbalmeiden, gaf daarbij (gevraagd en ongevraagd) adviezen en tips, waarnaar ook graag geluisterd werd. Handbal in Dalfsen zonder Jeanet is eigenlijk nauwelijks voor te stellen. Achter de schermen heeft zij heel veel betekend. Ze was de stille kracht binnen de club.
Ons medeleven gaat uit naar Gerrit en Fleur en een ieder die haar goed gekend heeft.

Jeanet Westerhof

Zoals te lezen is in de kaart is er vrijdagavond om 19 uur gelegenheid de familie te condoleren en afscheid te nemen van Jeanet.
Voor betrokkenen van de handbal is er aansluitend de mogelijkheid om gezamenlijk een kop koffie te drinken en stil te staan bij dit grote verlies in de Trefkoele+.

Aankomend weekend zal er bij alle thuiswedstrijden een minuut stilte in acht worden genomen.

Bestuur Morrenhof-Jansen Handbal Dalfsen