Het Automatiseringshuis Vechtdal Handbaltoernooi 28 en 29 december 2019

Het Automatiseringshuis Vechtdal Handbaltoernooi 28 en 29 december 2019

                                         

Veel sporten kennen een winterstop. Ook bij de handbal ligt de competitie een paar weken stil. Maar dat betekent niet dat er niet gehandbald wordt. Voor de elfde keer wordt in de kerstvakantie in Dalfsen het Automatiseringshuis Vechtdal Handbaltoernooi georganiseerd.
Op 28 en 29 december 2019 zullen 60 teams van 22 verschillende verenigingen tegen elkaar uitkomen op een toernooi dat inmiddels niet alleen in de regio een grote bekendheid geniet. De deelnemers komen uit maar liefst 7 verschillende provincies.
Ook dit jaar kan de handballende A- tot en met E-jeugd zich dankzij enthousiaste vrijwilligers en gulle sponsoren weer sportief uitleven in de Trefkoele+ in Dalfsen. Zowel op zaterdag als op zondag zal er gespeeld worden van 8.45 uur tot 18.55 uur.
Organisatorisch komt daar heel wat bij kijken en groot was dan ook de schrik en verslagenheid toen middenin de voorbereiding ineens Jeanet Westerhof, jarenlang één van de drijvende krachten achter dit toernooi, kwam te overlijden. Omdat Jeanet het gewild zou hebben gaat het toernooi sowieso door en zal geprobeerd worden dit niet ten koste van de spelvreugde van de deelnemers te laten gaan, maar voor een groot aantal betrokkenen zal deze editie er een zijn met een lach en een traan.