Geslaagd Automatiseringshuis Vechtdal Handbaltoernooi 2018

Geslaagd Automatiseringshuis Vechtdal Handbaltoernooi 2018

Op zaterdag 29 en zondag 30 december stond de Trefkoele+ helemaal in het teken van het Automatiseringshuis Vechtdal Handbaltoernooi, voor het tiende jaar alweer.

Dit jaar werd in 12 poules (A- tot en met E-jeugd en 1 seniorenpoule) gestreden door in totaal 58 teams, die door 22 verenigingen waren ingeschreven.

In de meeste poules bleef het spannend tot de laatste wedstrijd, waarbij enkele beslissingen zelfs pas in de laatste minuut van de wedstrijd vielen.

Uiteindelijk kwamen de poulewinsten terecht bij SV Dalfsen (E2, D1, D3, B1 en dames 2), Broekland (C2, B1 en A1), Kwiek (E1), Klarenbeek (D1/2), Borhave (C1) en HV Duiven (C1). Maar uiteraard is veel belangrijker dat weer een groot aantal handbalkids (en dit jaar dus ook volwassenen) een geweldig handbalweekend hebben beleefd.

Een complimentje voor de organisatie, die ook dit jaar alles tot in de puntjes had verzorgd, is zeker op zijn plaats. Daarbij konden zij weer gebruik maken van de diensten van talloze vrijwilligers om alles in goede banen te leiden.

Naast vrijwilligers is ook een aantal sponsoren nodig om zo’n groot evenement mogelijk te maken. In dit geval zijn dat: Het Automatiseringshuis, Trefkoele+, 2Count Administratie, Roda Containers, Portomobilofoons.nl, Ubink Sport, Opleidingscentrum Nieuwleusen, Electro Point Verhoeven, Primera Jansen, Enjoy Dalfsen, Beautysalon NewEnergy en Pedicuresalon Cristien Lindeboom-Mosterman.

Alle betrokkenen kunnen terugkijken op een geslaagd jubileum-toernooi , dat hopelijk nog vele vervolgen mag krijgen.