alleen maar winnaars tijdens “het Automatiseringshuis Vechtdal Handbaltoernooi 2017”

alleen maar winnaars tijdens “het Automatiseringshuis Vechtdal Handbaltoernooi 2017”

Wat een genot om die lachende gezichten te zien, alleen maar winnaars! Natuurlijk kunnen niet alle teams als eerste in de poule eindigen maar met uitslagen die niet te ver uit elkaar liggen, is het heerlijk handballen in de Trefkoele+. 54 teams uit diverse streken van Nederland waren naar
Dalfsen afgereisd om deel te nemen aan het 9e Automatiseringshuis Vechtdal Handbaltoernooi. Op woensdagochtend eerst de E jeugd en eindigend op de donderdagavond met de A jeugd. Voor al onze eigen jeugdteams hebben we een passende poule kunnen maken en in ruim 3 uur tijd, spelen alle deelnemende teams 4 wedstrijden.

Via deze weg willen wij nogmaals onze sponsoren, Het Automatiseringshuis, De Trefkoele+, Selcom, Ubink sport BV, Enjoy Dalfsen, Primera Jansen, De Deel partycentrum, Electropoint Verhoeven, Pedicure Cristien Lindeboom, Beautysalon New Energy, Opleidingscentrum Nieuwleusen heel hartelijk danken voor hun bijdrage. Natuurlijk horen in datzelfde rijtje onze vrijwilligers, zonder vrijwilligers, tafeldiensten en onze trouwe scheidsrechters is een toernooi van deze omvang niet te organiseren, allen heel, heel erg bedankt, top dat jullie er voor ons waren.

Volgend jaar de 10e editie, we hebben er nu al zin in!

Poulewinnaars 2017:

E poule                  D3 Poule           D2 poule                D1 poule       C2 poule
SV Dalfsen E1      Borhave D3      SV Dalfsen D2      Wijhe D1      Vivendi C1

C poule                  C1 poule           B2 poule                  B1 poule        A2 poule              A1 poule
HV Jahn-2 C1       DG&L C1         Borhave B2             Stevo B1        Broekland A1      Borhave A1