Albert Heijn Dalfsen Supportersactie

Albert Heijn Dalfsen Supportersactie

Albert Heijn Dalfsen organiseert dit jaar vanaf dinsdag 3 april tot en met 12 mei een unieke actie voor alle supporters in Dalfsen en omgeving, namelijk ‘de Albert Heijn Dalfsen Supportersactie’.

Klanten van Albert Heijn Dalfsen ontvangen gedurende zes weken bij elke € 15,- aan boodschappen én bij speciale actieartikelen vouchers met een unieke code. Deze codes kunnen online op www.win-op-fb.nl/dalfsen ingevuld worden, zodat supporters gezamenlijk hun vereniging kunnen steunen. Indien je geen internet tot je beschikking, dan kan je de voucher ook bij de Albert Heijn winkel inleveren in een speciale inleverbox.

Het leuke aan deze actie is dat elke code een ander aantal unieke punten heeft. Op deze manier maken ook de kleinere verenigingen kans op het winnen van een groot geldbedrag. De meest actieve vereniging zal namelijk het grootste bedrag ophalen. De verdeling van het sponsorbedrag gaat naar rato van het aantal gescoorde punten. Er zijn wekelijks allerlei mogelijkheden om extra punten te scoren d.m.v. challenges op onze Facebooksite. Ook wordt regelmatig een tussenstand op Facebook bekendgemaakt.

Albert Heijn Dalfsen stelt in totaal een sponsorbedrag beschikbaar van €10.000,-